Shockwave Belux heeft een strategische samenwerking gesloten met Storz Medical om hun uitgebreide assortiment focale en radiale shockwavetherapie-apparatuur te distribueren.

Met meer dan 50.000 verkochte apparaten, 200 ontwerpoctrooien, 3 prestigieuze ontwerpprijzen en vermeldingen in meer dan 100 vooraanstaande publicaties, is Storz Medical wereldwijd de toonaangevende producent van geavanceerde en succesvolle shockwavesystemen.

Onze gewaardeerde klantenkring omvat ziekenhuizen, particuliere praktijken voor fysiotherapie, osteopathie, podotherapie en chiropractie, dierenartsen, neurologen, dermatologen en schoonheidsspecialisten. Bekijk hieronder ons uitgebreide aanbod van shockwavetherapie-apparaten, geschikt voor zowel beginners als voor multidisciplinair gebruik.

Bij de aankoop van een Storz Medical-systeem krijgt u automatisch exclusieve toegang tot de ICE Shockwave Portal. Hiermee blijft u moeiteloos up-to-date met de nieuwste educatieve en wetenschappelijke inzichten via deze gemakkelijk toegankelijke bron

Wat is Shockwave Therapie ESWT?

Shockwave-therapieapparaten sturen korte, intense geluidsgolven met een snelheid sneller dan het geluid naar aangetaste weefsels. Dit veroorzaakt microtrauma, verhoogt de bloedtoevoer en stimuleert een acute ontstekingsreactie die het genezingsproces bevordert.

Shockwave-therapie wordt veel gebruikt in de fysiotherapie, podotherapie, sportgeneeskunde, urologie en orthopedie om snelle pijnverlichting en verbeterde mobiliteit te bieden. ESWT (Extracorporale Shockwave-therapie) wordt steeds vaker gebruikt als behandeling voor gezondheidsproblemen zoals erectiestoornissen, langzaam genezende wonden, cellulitis en neurologische aandoeningen.

Shockwave-therapie heeft zowel richtlijnen van NICE (National Institute for Health and Care Excellence) als goedkeuring van de FDA (Food and Drug Administration) voor tal van indicaties. Als de behandeling wordt uitgevoerd door gekwalificeerde therapeuten, is deze grotendeels vrij van risico’s en bijwerkingen, waardoor het een veilige behandelingskeuze is voor musculoskeletale aandoeningen en chronische pijn.

Ontdek waarom steeds meer praktijken kiezen voor shockwave-therapie (ESWT) voor snelle, betrouwbare resultaten. Neem nu contact met ons op om u te helpen het potentieel van shockwave-therapie voor uw patiënten te ontsluiten.